Τα τυπικά για Μάρτινς στον Ολυμπιακό

Ένα από τα φλέγοντα θέματα στον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα είναι η παραμονή του προπονητή Πέδρο Μάρτινς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου κόουτς εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και οι “Ερυθρόλευκοι” θέλουν όσο τίποτα άλλο τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Ο κύριος Μάρτινς με το έργο που έχει δείξει έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων στο λιμάνι και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον ανταμείψει και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες απολαβές.

Ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν παγώσει και κανείς δε μπορούσε να εγγυηθεί με σιγουριά την παραμονή του 49χρονου στρατηγού.

Όμως τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και φαίνεται πως έχουν πάρει το δρόμο τους. Συγκεκριμένα η παραμονή του στους “Κόκκινους” πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και επίσημα η συνέχεια της συνεργασίας είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εδώ και αρκετές ημέρες ο κύριος Μάρτινς έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των Πειραιωτών και έχει αποδεχθεί το νέο του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια στη συμφωνία τους υπάρχει οψιόν ανανέωσης και για ακόμη μία χρονιά.

Το αργότερο μέχρι τα τέλη του μήνα που διανύουμε αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ο στρατηγός του Ολυμπιακού να παραμείνει επίσημα στον πάγκο για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Ο κύριος Μάρτινς έχει εκτοξεύσει την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και φιλοδοξεί να εργαστεί σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα στο μέλλον, όμως πιστεύει ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο του στην Ελλάδα.

Επίσης επειδή έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με τις συνθήκες εργασίας, αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε και θα συνεχίσει να κρατάει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του.

Η διοίκηση επιβράβευσε το έργο του και για να τον πείσει του πρόσφερε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, δηλαδή του διπλασίασε το μισθό του σε σχέση με αυτό που είχε όταν και έπιασε λιμάνι.

Με τον Μάρτινς στην τεχνική ηγεσία, οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν ανεβεί επίπεδο και έχουν αλλάξει το αγωνιστικό τους προφίλ προς το καλύτερο. Η ανανέωση του 49χρονου κόουτς αποτελούσε μονόδρομο και η διοίκηση αποφάσισε να κάνει τους οπαδούς της ομάδας ευτυχισμένους με την παραμονή του στο σύλλογο.

Ο Πορτογάλος έχει συνηθίσει την ηλεκτρική καρέκλα των Πειραιωτών και το όνομά του θα εξακολουθήσει να ακούγεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και την επόμενη χρονιά.

Leave a Reply