Πέρασε στην αντεπίθεση ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού

Με μήνυση κατά του Εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, αναμένεται να απαντήσει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, για όσα του καταλόγισε ο πρώτος στην πρότασή του.

Σε μία επίσημη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρονταν μεταξύ άλλων πως η πρόταση του κ. Δασκαλόπουλου ήταν… προαποφασισμένη από την πρώτη ημέρα από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρο Ντογιάκο. Επιπλέον, στην ανακοίνωση γίνονταν αναφορά και στα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως κατασκευασμένα. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, τα αδικήματα αυτά στρέφονται κατά της ομάδας και της δραστηριότητας του ιδίου του κ. Μαρινάκη στην πρόοδο της ομάδας.

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις, η υπόθεση θα έχει πολύ συνέχεια και σε αυτό είναι ενήμερη και η UEFA, η οποία προς το παρόν παρακολουθεί από απόσταση τις όποιες εξελίξεις.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού προτίθενται να σκληρύνουν τη στάση τους σε αυτό το θέμα και θεωρούν πως όλα τα αδικήματα θα καταπέσουν στο δικαστήριο, αν φυσικά η υπόθεση φτάσει ποτέ εκεί.

Ανησυχία για Τσόρι Ντομίνγκες

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο Τσόρι Ντομίνγκες παρουσίασε ένα πρόβλημα τραυματισμού σε προπόνηση των παικτών μέσα στην εβδομάδα και η συμμετοχή του, ή όχι, στο ματς με τη Βέροια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο Αργεντινός μέσος θα κάνει προσπάθεια να βρεθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας για να παράσχει τη βοήθειά του, αν φυσικά χρειαστεί.

Από την άλλη, ο Σιόβας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν στη 18άδα.

Το παιχνίδι με τη Βέροια θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30 και στοίχημα πως στον Ολυμπιακό θέλουν να… καθαρίσουν εύκολα!

“Κατάσκοπος” της Γουνγκ Μπόις στο Φάληρο

Από τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας ξεχωρίζει η είδηση πως στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα βρεθεί και απεσταλμένος της Γιουνγκ Μπόις για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό. Η ελβετική ομάδα θα φιλοξενήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο γήπεδό της την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Leave a Reply