Ο Ολυμπιακός πάτησε στο Ζέεφελντ και ξεκίνησε την προετοιμασία του

Το Ζέεφελντ της Αυστρίας έχει γίνει πλέον ο αγαπημένος προορισμός του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή των “Ερυθρόλευκων” βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις της περιοχής και οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στο τακτικό κομμάτι και από την πρώτη μέρα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα. Φυσικά, το πλήρες… μενού περιελάμβανε και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τρέξιμο.

Στην Αυστρία βρίσκονται και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ακολουθήσουν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Αλβανός προπονητής θα κρίνει το μέλλον τους στην ομάδα και αν θα τους κρατήσει στο ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής στο Ζέεφελντ

Προς το παρόν στην αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και αναμένονται οι διεθνείς και οι νέες μεταγραφές.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Μπέσνικ Χάσι είναι οι:

Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Φιγκέιρας, Μάριν, Μάρτινς, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Βιάνα, Κασάμι (επέστρεψε από το δανεισμό στη Νότινγχαμ), Μποτία, Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Σισέ, Κούτρης, Μεγαρίτης, Σκαφίδας, Βέργος και Τόλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους διεθνείς έχει δοθεί έξτρα άδεια και, μετά το πέρας αυτής, στην αποστολή θα ενσωματωθούν οι Καπίνο, Φορτούνης, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Ομάρ και Ντα Κόστα.

Οι βοηθοί του Χάσι

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μαζί του στο Ζέεφελντ και τους βοηθούς του, οι οποίοι θα τον ακολουθούν σε όλο το διάστημα που θα παραμείνει στον πάγκο των “Ερυθρόλευκων”.

Ο Μάρκο Μπάμπιτς έχει το πόστο του βοηθού προπονητή, ενώ ο Στέφεν Φανχάρεν είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας. Επιπλέον, στο τιμ βρίσκεται και ο Μπαρτ Μέερτ, ο οποίος είναι ο αναλυτής.

Φυσικά, στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού συνεχίζουν να υπάρχουν και κάποια παλιά μέλη, όπως ο Αλέκος Ράντος, ο Μάνος Σμπόκος, ο Χρήστος Μουρίκης, ο Γιώργος Μαρτάκος και ο Γιάννης Βογιατζάκης.

Leave a Reply