Ολυμπιακός: Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Μποκανί!

Η έλευση του Ντιεμερσί Μποκανί στον Ολυμπιακό στοίχημα πως είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Ο Κογκολέζος επιθετικός είχε πλούσια καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και, παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε “γεμάτες” συμμετοχές, στην Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος έφτασε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά τεστ. Παρόλα αυτά, τα νέα ήταν απογοητευτικά, αφού ο Κογκολέζος κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις και έτσι χάλασε η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό γνώριζαν για τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που είχε περάσει ο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, αλλά από την πλευρά του Μποκανί τόνιζαν πως αυτά έχουν ξεπεραστεί και ο παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο. Όμως, τα ιατρικά τεστ έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα και έτσι αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Από τη στιγμή που ο Μποκανί δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην απόκτησή του και θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Ήδη οι “Ερυθρόλευκοι” εξετάζουν δύο ποδοσφαιριστές που είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού είχε προκριθεί η περίπτωση του Μποκανί.

Μάχη με τη Φενέρ για την απόκτηση του Οφόε

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Οφόε από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πειραιώτες έχουν στο στόχαστρο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά τα Μέσα Ενημέρωσης της Πολωνίας αναφέρουν πως για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρίσκονταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το 2014, αλλά και τότε η περίπτωσή του είχε πέσει σε… τοίχο και τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού ο Μπέσνικ Χάσι γνωρίζει τον παίκτη και μπορεί να τον πείσει να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Οφόε είναι 28 χρονών και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Βελγίου. Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και στη Λέγκια θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν το φετινό καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του λήγει στο καλοκαίρι του 2018.

Leave a Reply