Ξεμακραίνει ο Ρεμί Γκραντ από τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή Ρεμί Γκραντ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Γκραντ φέρεται να ήταν επιλογή των Καρεμπέ και Μοντέστο, αλλά ο ίδιος είχε στο… περίμενε τους “Ερυθρόλευκους” για αρκετό χρονικό διάστημα και προσπαθούσε να βρει μία καλύτερη πρόταση από ομάδα της Αγγλίας και της Premier League.

Οι δύο πλευρές είχαν κοινά σημεία επαφής και όλα έδειχναν πως ο Γάλλος προπονητής θα αναλάμβανε τις τύχες της ελληνικής ομάδας. Παρόλα αυτά, η καθυστέρηση στην επίσημη απάντησή του, η διαφορά που φέρεται να υπήρξε στο οικονομικό κομμάτι (παρά το γεγονός πως υπήρξε αρχική προφορική συμφωνία) και το γεγονός πως ο ίδιος αναζητούσε μία πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα, έφεραν στασιμότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν την αναζήτηση προπονητή και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και του Τόμας Κρίστενσεν, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Δανός προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυπριακή ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Από την άλλη, στη δημοσιότητα είχε έρθει και το όνομά του πρώην προπονητή της Ξάνθης, Λουτσέσκου, αλλά η περίπτωσή του βρίσκεται χαμηλά.

Ο Γκαλτιέ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσέλκυσε τον Γάλλο προπονητή Κριστόφ Γκαλτιέ, αλλά ο τελευταίος απέρριψε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσιεύματα από τη Γαλλία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να κατέθεσε μία εξαιρετική πρόταση στον Γκαλτιέ, αλλά ο ίδιος την αρνήθηκε, αφού θέλει να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του αυτό το καλοκαίρι.

Δύσκολα θα παραμείνει ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στην ομάδα του Πειραιά ήταν ειλημμένη απόφαση να υπάρξει αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν.

Ο Λεμονής δέχθηκε μία πρόταση να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο (σας είχαμε ενημερώσει γι’ αυτό), αλλά ο ίδιος φέρεται να την αρνήθηκε και να ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Τα σενάρια για τη θέση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι πολλά αλλά στοιχηματίζουμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Leave a Reply