Θέμα ημερών η παραμονή του Μάρτινς στον Ολυμπιακό

Ένα από τα θέματα που απασχολούσε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα είχε να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μάρτινς. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και πρωταρχικό στοίχημα της διοίκησης ήταν η παραμονή του στο τιμόνι.

Πριν λίγες ημέρες, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και οι “Ερυθρόλευκοι” εξέφρασαν την επιθυμία τους για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Η διαδικτυακή επικοινωνία είχε τα απαιτούμενα αποτελέσματα, μιας και σε προφορικό επίπεδο έφτασαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Οι Πειραιώτες για να πετύχουν το στοίχημά τους και να πείσουν τον 50χρονο κόουτς του πρότειναν νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και παράλληλα αύξηση στις ετήσιες απολαβές του. Μέχρι στιγμής, ο κύριος Μάρτινς αμειβόταν περίπου με 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα θα υπάρξει σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, οι οποίες θα ανέρχονται πλέον κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο στρατηγός των “Κόκκινων” έχει πάρει την απόφασή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για ακόμη δύο χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του θεωρείται θέμα ημερών, καθώς το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί το αργότερο μέχρι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού τότε θα λάβει χώρα σύσκεψη των στελεχών της διοίκησης προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Η παραμονή του Πορτογάλου προπονητή πρέπει να θεωρείται σίγουρη, μιας και υπάρχει πλήρης επιβεβαίωση και από τις δύο πλευρές.

Έτσι ο Μάρτινς θα πιάσει λιμάνι για ακόμη δύο χρόνια και θα γίνει ένας από τους πιο βιονικούς τεχνικούς που άντεξαν στην ηλεκτρική καρέκλα των Πειραιωτών. Μέχρι στιγμής, υπό τις οδηγίες του οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν πορευθεί σε 95 συνολικά αναμετρήσεις, έχουν καταγράψει 65 νίκες, 13 ήττες και 18 ισοπαλίες.

Ο ίδιος από την πλευρά του με τον Ολυμπιακό έχει σπάσει αρκετά ατομικά ρεκόρ και έχει πανηγυρίσει κομβικές ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Το μέλλον του παραμένει στην Ελλάδα, μιας και τα έχει βρει σε όλα με την “Κόκκινη” διοίκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι απέρριψε προτάσεις από ομάδες τη Ρωσίας για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού θεωρεί ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο του.

Leave a Reply