Αρνήθηκε προτάσεις για δύο ο Ολυμπιακός

Το τελευταίο διάστημα έχουν παγώσει τα πάντα στο χώρο του ποδοσφαίρου εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κοροναϊού σε όλο τον πλανήτη. Ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Ολυμπιακό.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές των “Ερυθρόλευκων” έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού κυρίως. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγονται σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας είτε αυτοί είναι μικρότεροι σε ηλικία είτε είναι μεγαλύτεροι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν λίγες ημέρες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημες προτάσεις για την παραχώρηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα ομάδα από το Κατάρ εξέφρασε και επίσημα ο ενδιαφέρον της για την απόκτηση τόσο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί όσο και του Γκιγιέρμε.

Ωστόσο οι Πειραιώτες άμεσα τις απέρριψαν και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Αμφότεροι αποτελούν σημείο αναφοράς στον τρόπο παιχνιδιού των “Κόκκινων” και η διοίκηση δε θέλει σε καμία περίπτωση να τους δει να αποχωρούν.

Μάλιστα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε μία αρκετά υψηλή πρόταση με πολλά μηδενικά, όμως ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιήθηκε. Βέβαια δε φαίνεται διατεθειμένος να χάσει τον πρώτο του σκόρερ και μάλιστα σκοπεύει να τον ανταμείψει για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος φορ χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Ο Μαροκινός φορ θέλει να παραμείνει στην ομάδα και οι πιθανότητες να αποτελέσει παρελθόν στοίχημα πως είναι απειροελάχιστες.

Από την άλλη, για τον Γκιγιέρμε πέραν της ομάδας του Κατάρ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και πολλοί σύλλογοι της Βραζιλίας. Το χειμώνα που μας πέρασε, ομάδες της πατρίδας του προσπάθησαν να τον δελεάσουν και να τον πείσουν να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Όμως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε κάθε πρόταση που έφτασε για τη μεταγραφή του 28χρονου χαφ, μιας και τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας. Ο Γκιγιέρμε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες για την επέκταση του συμβολαίου του και όπως όλα δείχνουν το ερχόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι “Κόκκινοι” αρνήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες τις προτάσεις και δεν έχουν καν τη σκέψη να μπούνε ούτε στο μέλλον σε συζητήσεις για την αποχώρησή τους.

Leave a Reply