Χώρισαν οι δρόμοι Σίλβα και Ολυμπιακού

Μόλις λίγα 24ώρα από το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστρία και την εκκίνηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ήρθε μία αλλαγή στο τεχνικό τιμ που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά στους πρωταθλητές Ελλάδας και στοιχηματίζουμε πως κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη…

Ο Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς (όπως ο ίδιος τόνισε) λόγους και αυτή έγινε δεκτή από τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία φυσικά και δεν μπορούσε να τον κρατήσει με το ζόρι.

Ο Πορτογάλος προπονητής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ανέφερε πως αυτοί οι λόγοι δε θα του επέτρεπαν να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα και πολύ περισσότερο στα προκριματικά του Champions League που έρχονται. Αυτό φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού στον Ολυμπιακό θέλουν ο προπονητής να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φίλους της ομάδας, αφού ο ίδιος ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατυμπάνιζε πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα το τιμήσει μέχρι κεραίας! Από την πλευρά της ομάδας ο Σίλβα είχε την απόλυτη στήριξη, τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και των υπόλοιπων Διοικούντων, αλλά τελικά αυτό δεν έφτασε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν για την αιφνίδια αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή από τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος μετέβη αυτοπροσώπως στην Αυστρία γι’ αυτό το σκοπό.

Ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ

Λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του “διαζυγίου” με τον Μάρκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως στον πάγκο της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο Βίκτορ Σάντεθ. Ο Ισπανός, πρώην βοηθός του Μίτσελ όταν ο τελευταίος ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, φέρεται να συμφώνησε σε όλα και θα ταξιδέψει άμεσα στην Αυστρία για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έκατσε στον πάγκο της Λα Κορούνια και η τελευταία είχε πολύ καλή πορεία στη La Liga, αλλά πλέον θα αναλάβει χρέη προπονητή στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η άμεση αντικατάσταση του Μάρκο Σίλβα με τον Βίκτορ Σάντσεθ δείχνει πως στις τάξεις του Ολυμπιακού ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο να αποχωρήσει ο Πορτογάλος και για το λόγο αυτό είχαν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του.

Ο Σάντσεθ είχε αφήσει εξαιρετικό έργο στον Ολυμπιακό και πολλοί ήταν αντίθετοι στην αποχώρησή του από το επιτελείο του Μίτσελ. Να, λοιπόν, που οι δρόμοι των δύο πλευρών συναντιούνται ξανά!

Leave a Reply