Τραυματίστηκε ο Γκαρσία, αποχώρησε ο Ολυμπιακός

Στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του προπονητή των “Ερυθρολεύκων”, Όσκαρ Γκαρσία.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησαν να πετούν χαρτάκια σε αυτόν. Τελευταίος στο γήπεδο μπήκε ο κύριος Γκαρσία και στην καθιερωμένη χειραψία με τον τεχνικό της αντίπαλης ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου, μία χάρτινη ταινία ταμειακής μηχανής “προσγειώθηκε” στο πρόσωπό του.

Καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν παρατεταμένοι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι άνθρωπο από τον πάγκο των “Ερυθρολεύκων” ενημέρωσαν τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Αρετόπουλο ότι ο κύριος Γκαρσία έχει τραυματιστεί.

Αμέσως όλοι πήγαν προς την πλευρά του κυρίου Γκαρσία, που ήταν κάτω στον αγωνιστικό χώρο και έπιανε το πρόσωπό του, και τον οδήγησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να εξεταστεί. Στη συνέχεια, ο κύριος Αρετόπουλος οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων, ξανά, στα αποδυτήρια μέχρι να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει ο Ισπανός τεχνικός να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του.

Έπειτα, ο κύριος Γκαρσία οδηγήθηκε στον γιατρό του γηπέδου στον οποίο ζήτησε να μεταβεί σε κοντινό νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά. Ο κύριος Αρετόπουλος ενημερώθηκε για την κατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού και αποφάσισε να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, ενώ στο Φύλλο Αγώνος έγραψε ότι υπάρχει εκδορά- εκχύμωση στο άνω χείλος του 44χρονου τεχνικού.

Στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε ο κύριος Γκαρσία, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα οίδημα άνω χείλους αριστερά και ένα θλαστικό τραύμα σύστοιχου βλεννογόνου. Ακόμη, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος στον γιατρό που τον εξέτασε, είχε ζάλη, ναυτία, αυχεναλγία και μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Δευτέρα. Εκεί βρέθηκε και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ, Κούλης Δουρέκας.

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκε ο κύριος Γκαρσία, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για την αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η αναμέτρηση δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση και ότι θα είναι “έγκλημα” η διεξαγωγή της σε άλλη ημερομηνία. Οι τελικές αποφάσεις σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνουν γνωστές το ερχόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο από το sports.DNA.gr από τη στιγμή του τραυματισμού του ‘Οσκαρ Γκαρσία

Leave a Reply