Τέλος ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό

Η απόφαση της απομάκρυνσης του Βίτορ Περέιρα από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν αποτέλεσε είδηση, αφού όπως διαφαίνονταν εδώ και καιρό, οι δύο πλευρές δε θα συνέχιζαν μαζί.

Ο Περέιρα είχε ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση ομάδας και μετά το ταξίδι του στη Σκωτία, έκανε επαφές και με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Τελικά, μετά το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο έγινε γνωστό την Τετάρτη, 10/6/2015, ο Περέιρα ταξίδεψε στην Τουρκία με σκοπό να υπογράψει στη Φενέρ. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και μέσα στις επόμενες ώρες, ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, θα ανακοινωθεί από την τουρκική ομάδα.

Η είδηση για λύση της συνεργασίας με τον Περέιρα αναρτήθηκε με μία απλή ανακοίνωση στο επίσημο site του Ολυμπιακού και δεν έγινε κανένα σχόλιο από τα στελέχη της ΠΑΕ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό.

Στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με τα μεταγραφικά, αλλά δεν παραμελούσαν την έρευνα και για προπονητή. Πλέον η καρέκλα του πάγκου είναι “ορφανή” και στοίχημα πως θα γεμίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού από την πλευρά της ομάδας δε θέλουν να καθυστερήσουν τον προγραμματισμό.

Για πιθανοί αντικαταστάτες του Περέιρα έχουν ακουστεί πολλοί, αλλά όπως διαφαίνεται τις τελευταίες ώρες, κανείς δεν έχει το προβάδισμα. Το πιθανότερο είναι το όνομα του προπονητή να μην έχει καν ακουστεί ή γραφτεί και μπορεί να προκαλέσει έκπληξη. Πάντως, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους διοικούντες να σκέφτονται την επιστροφή του Μίτσελ, από την ΠΑΕ τονίζουν πως δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά τώρα, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί πλέον για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Μονακό και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Πρωταθλητή Ελλάδας. Οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα τα έχουν βρει σε όλα. Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, η οποία θα σκορπίσει χαρά στους φίλους της ομάδας να φυσικά πραγματοποιηθεί.

Οι μεταγραφές παικτών, όπως είναι απολύτως λογικό, παγώνουν προς στιγμήν, αφού προέχει το θέμα του προπονητή. Παρόλα αυτά, τα ονόματα συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή”, με το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα να είναι αυτό του Κάμπελ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ως δανεικός τη σεζόν 2013-14.

Leave a Reply