Συνάντηση με Μπράγκα για Χασάν ο Ολυμπιακός

Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμέτ Χασάν. Ο Χασάν ουσιαστικά αντικατέστησε τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λεγανιές μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τη απόκτηση του Χασάν ουσιαστικά εισηγήθηκε ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μάρτινς. Ο κύριος Μάρτινς πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Αιγύπτιου και τον θεώρησε βασικό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Χασάν στο δεύτερο πέρασμά του από τους Πειραιώτες αποκτήθηκε για ακόμη μία φορά με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς από την Μπράγκα. Μέχρι στιγμής, όταν αγωνίστηκε έχει συμβάλει τα μέγιστα και έχει δώσει βαθμούς αλλά και γκολ στους “Κόκκινους”.

Η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει να τον κάνει δικό της και αυτή τη φορά να καταβάλει την ρήτρα για την αγορά του. Στο συμβόλαιο του Χασάν έχει τοποθετηθεί οψιόν που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη φορά, ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Μπράγκα για οψιόν ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων. Ωστόσο σε συνάντηση που είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ρήτρα έπεσε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο λιμάνι είχαν αποφασίσει να μην κάνουν χρήση του ποσού και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Πορτογαλία. Αυτή τη φορά, η διοίκηση έχει πρόθεση να καταβάλει το απαιτούμενο ποσό και να αποκτήσει τον 27χρονο φορ με κανονική μεταγραφή.

Τις επόμενες ημέρες, η ελληνική ομάδα αναμένεται να καθίσει για ακόμη μία φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα και να την ενημερώσει για τις προθέσεις της. Τώρα, οι Πειραιώτες θα έχουν μία επιπλέον στήριξη. Αυτή του γνωστού Πορτογάλου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος θα ηγηθεί στην επιχείρηση παραμονής του Αιγύπτιου στράικερ.

Ο κύριος Μάρτινς από την πλευρά του επιθυμεί όσο τίποτα την παραμονή του Χασάν, μιας και έχει ταιριάξει απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο, και έχει κάνει εισήγηση στη διοίκηση για να κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να τον κρατήσει.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η διοίκηση θα αποδεχθεί το αίτημα του τεχνικού της και τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με την Μπράγκα προκειμένου να καταθέσει πρόταση για την αγορά του Χασάν.

Leave a Reply