Στην τελική ευθεία του Μπεργκ στον Ολυμπιακό

Το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως φουλάρει για τα καλά έτσι ώστε να κλείσει όλα τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει αφήσει ανοιχτά. Οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν “τρέξει” τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και έχουν πάρει τις αποφάσεις για τις γραμμές που χρειάζονται ενίσχυση.

Οι Πειραιώτες είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, η ομάδα επιθυμεί την μεταγραφή ενός κεντρικού επιθετικού.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετοί φορ. Στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής βρίσκεται το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποτελεί βασική προτεραιότητα της ομάδας.

Οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν κάνει κίνηση για την απόκτησή του και όσο περνούν οι μέρες ο Μπεργκ δείχνει να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο λιμάνι. Άνθρωποι των Πειραιωτών βρέθηκαν στο Ντουμπάι προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον 32χρονο Σουηδό επιθετικό.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ο Ολυμπιακός του πρόσφερε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Επίσης οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μπεργκ από την πλευρά του φαίνεται πως θέλει τριετές συμβόλαιο ενώ συμφώνησε με τις ετήσιες απολαβές. Το τελευταίο διάστημα, ο Σουηδός στράικερ είχε στα χέρια του πρόταση από την Αλ Αχλί, η οποία του πρόσφερε τρία εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι συμφώνησε προφορικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αχλί, η μεταγραφή του ναυάγησε καθώς ήρθε σε ρήξη σε θέματα που σχετίζονται με κάποιους όρους του συμβολαίου του.

Πλέον ο έμπειρος φορ δεν βρίσκεται στο κάδρο της Αλ Αχλί και εκεί που ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε εμβρυακό στάδιο με τον Σουηδό, πλέον θα στοιχηματίζαμε πως έχει το πάνω χέρι για την απόκτησή του.

Ο δρόμος για την ολοκλήρωσή της μεταγραφής του έχει ανοίξει διάπλατα και το ερχόμενο διάστημα ο παίκτης θα συναντηθεί με τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτές θα έχουν αίσιο τέλος καθώς και οι δύο πλευρές δείχνουν θέληση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Μπεργκ να πιάσει λιμάνι.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Επίσης η απόσταση που υπήρχε στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του έχει μικρύνει αισθητά. Πλέον άπαντες αισιοδοξούν ότι ο Μπεργκ θα πει το πολυπόθητο “ναι” και η υπόθεσή του θα έχει θετική κατάληξη.

Leave a Reply