Στην Ισπανία ο Καρεμπέ για τον Ιέρο

Ο Φερνάντο Ιέρο είναι ένας από τους προπονητές που έχει εξετάσει ο Ολυμπιακός για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Ο Ισπανός, πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι προπονητής στην ομάδα της Οβιέδο, αλλά δεν είναι απίθανο να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει να οδηγήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας την επόμενη σεζόν.

Ειδήσεις από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βολιδοσκοπεί τον Ιέρο και ο Κριστιάν Καρεμπέ αναμένεται να ταξιδέψει στην Ισπανία για να διαπραγματευτεί με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του.

Πάντως, ο Ιέρο έχει ακόμη υποχρεώσεις με την ομάδα του και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις. Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, θέλουν να τελειώσουν όσο πιο άμεσα με το θέμα του προπονητή για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Παίρνει το δρόμο της επιστροφής ο Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη γαλλική Ναντ.

Από την πλευρά της ομάδας της Γαλλίας δεν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα των 4 εκ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή και έτσι ο Κολομβιανός θα ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εκτός και αν υπάρξει παραχώρησή του.

Ο Πάρντο βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του και το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις ή συζητήσεις!

Αβέβαιο το μέλλον του Λαΐφη

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά είναι πιθανόν η επόμενη σεζόν να τον βρει στην Ελλάδα και στους “Ερυθρόλευκους”.

Από τον Ολυμπιακό θέλουν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο δανεισμός του στη Σταντάρ ήταν για δύο χρόνια. Οι Βέλγοι επιθυμούν να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους και για την επόμενη σεζόν και αυτή είναι η πιθανότερη εξέλιξη.

Ο ίδιος ο Λαΐφης ανέφερε σε δηλώσεις του πως το μέλλον του είναι αβέβαιο, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στο Βέλγιο.

Leave a Reply