Ρίχνει νερό στο κρασί του ο Ομάρ στον Ολυμπιακό

Το πρωτάθλημα της Super League ως γνωστών έχει ανασταλεί εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού και κανείς μέχρι στιγμής δε γνωρίζει με βεβαιότητα εάν ολοκληρωθεί και πότε.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν την τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, όμως φαίνεται πως κοιτάζουν παράλληλα και την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Στόχος των “Ερυθρολεύκων” κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί αρχικά η ανανέωση ορισμένων ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Ένα από αυτά είναι και του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ωστόσο για τη υπόθεση του 28χρονου δεξιού οπισθοφύλακα τίποτα δε θεωρείται δεδομένο και οριστικό. Πριν λίγους μήνες, οι δύο πλευρές καθίσανε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφτασαν μία ανάσα πριν δώσουν τα χέρια. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα ώστε να πέσουν οι υπογραφές, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, μιας και η συμφωνία χάλασε.

Ωστόσο ο Νορβηγός όπως έχει δηλώσει, επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, μιας και νιώθει εξαιρετικά στη χώρα μας και η οικογένειά του έχει συνηθίσει στον τρόπο ζωής.

Όμως η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι παρέμεινε κάτι παραπάνω από αισθητή. Οι ετήσιες απολαβές του Ομάρ, σύμφωνα με το τρέχον συμβόλαιό του, ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ίδιος φαίνεται πως ζητούσε το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του και για το λόγο αυτό ήθελε αύξηση.

Μέχρι στιγμής αρκετές ομάδες τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Σκωτία βολιδοσκόπησαν τον διεθνή μπακ, αλλά δεν κατάφερε να βρει το συμβόλαιο που ο ίδιος αναζητούσε.

Ο Νορβηγός θέλει ένα συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ και θα φτάνει μέχρι το 1,5. Οι Πειραιώτες δύσκολα θα έφταναν στο συγκεκριμένο ποσό πόσο μάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή και τα όσα έχει προκαλέσει ο κοροναϊός με την άφιξή του.

Όπως είναι λογικό εξαιτίας της πανδημίας, η πλειοψηφία των συμβολαίων θα παρουσιάσουν μείωση και αυτομάτως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση του αρχηγού της ομάδας.

Ο Ομάρ το τελευταίο διάστημα φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του και οι απαιτήσεις του να πέσουν προκειμένου να φτάσουν κοντά σε αυτές που του προσφέρουν οι “Κόκκινοι”.

Η υπόθεση του έμπειρου οπισθοφύλακα δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν αρκετές πιθανότητες ώστε να ακούσουν καλά νέα και να διατηρήσουν έναν από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Η ανανέωσή του σίγουρα δεν έχει κλείσει αρνητικά για τους “Ερυθρόλευκους”, οι οποίοι έχουν ως ατού τις καλές σχέσεις που διατηρούν τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον εκπρόσωπό του.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, όμως όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και το συμβόλαιο του Ομάρ θα ανανεωθεί.

Leave a Reply