Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται πλέον στο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και εκτός από τα μεταγραφικά, οι αρμόδιοι ασχολούνται και με τα υπόλοιπα θέματα. Ένα από αυτά είναι και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τα οποία παρουσιάστηκαν την Παρασκευή, 3 Ιουνίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων παρέμειναν στα περσινά επίπεδα, αφού από την ΠΑΕ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της εποχής και στοίχημα πως θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολη και προσιτή την απόκτηση ενός διαρκείας από τους φίλους της ομάδας.

Συν τοις άλλοις, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα πως, όποιος γίνεται μέλος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, θα μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες όλων των τμημάτων, αφού καταργούνται οι κάρτες διαρκείας των υπόλοιπων αθλημάτων.

Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας ξεκινούν από τα 100 ευρώ και φτάνουν στις 2500 ευρώ στα VIP. Φυσικά, υπάρχουν και εκπτωτικά πακέτα για γονέα με παιδί.

Εκτός από τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των αγώνων, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα έχουν και πολλά μοναδικά προνόμια.

Έκλεισαν τα πρώτα φιλικά

Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα γίνει σε δύο μέρη. Το ένα από αυτά θα γίνει στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας και το άλλο στη Γάνδη του Βελγίου.

Κατά την παραμονή του στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τη Σπάρτα Πράγας και την Βάκερ Ίνσμπρουκ.

Στο Βέλγιο η ελληνική ομάδα θα δώσει άλλους δύο φιλικούς αγώνες. Ο ένας από αυτούς θα είναι με αντίπαλο τη Γάνδη (στης οποίας το γήπεδο θα κάνει και τις προπονήσεις η ομάδα) και το άλλο θα είναι με τη Λόκερεν.

Ανανέωσαν Φορτούνης και Μπουχαλάκης

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τα βρήκαν σε όλα με τον Ολυμπιακό και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι και το 2020. Σε αμφότερους τους παίκτες έγινε αύξηση των απολαβών τους και αυτό ήταν και μία αναγνώριση, ειδικά για τον πρώτο.

Ο Φορτούνης ήταν από τους καταλύτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού. Ο ίδιος, πάντως, αισθάνεται ευτυχισμένος στον Θρύλο και μόνο αν έρθει μία πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα θα φύγει από αυτή.

Ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει τον Μάρκο Σίλβα και παρότι τη χρονιά που μας πέρασε δεν αγωνίστηκε πολύ, λόγω τραυματισμού, του έγινε ανανέωση του συμβολαίου του, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον πιστεύει αρκετά.

Leave a Reply