Ολυμπιακός: Τα είπε με τους παίκτες ο Μαρινάκης

Το παρών στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κύριος Μαρινάκης είχε στα πλάνα του να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και να συνομιλήσει από κοντά τόσο με τον προπονητή του συλλόγου, Πέδρο Μάρτινς, όσο και με τους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας των “Ερυθρολεύκων” έκανε πράξη τα λόγια του και βρέθηκε στο Ρέντη. Μίλησε με τους παίκτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και αναφέρθηκε για την πανδημία του κοροναϊού και την προσωπική του εμπειρία μέχρι της αγωνιστικές υποχρεώσεις εώς την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Ο κύριος Μαρινάκης αρχικά τους μετέφερε την ηρεμία του σχετικά με το θέμα της υγείας του και τόνισε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Στη συνέχεια εξέφρασε τη στήριξή του για όλες τις χώρες των ξένων παικτών και στελεχών που πλήττονται από την πανδημία.

Ακόμη μίλησε για την ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας εν μέσω της κρίσης. Ο ίδιος θεωρεί ότι μέσα από την κατάσταση που βιώνουν όλοι θα βγούνε ακόμα πιο δυνατοί και στο τέλος όλοι θα πετύχουν το στόχο τους.

Έπειτα διηγήθηκε την προσωπική του εμπειρία και πως οι ειδικοί αλλά και οι γιατροί συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου ο ίδιος να ξεπεράσει την πανδημία και να επανέλθει πλήρως. Επίσης τόνισε σε όλους να μείνουν ασφαλής και υγιείς ώστε να μην υπάρξει κάτι το απρόοπτο.

Υπογράμμισε στους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή και να τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Έπειτα αναφέρθηκε στα αγωνιστικά τεκταινόμενα.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Επέμενε να μην επαναπαυτούν από τη βαθμολογική διαφορά και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στην κατάκτησή του.

Τέλος σχολίασε και το οικονομικό σκέλος και τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την έλευση του κοροναϊού. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα άκουσαν και υποστήριξαν ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε η χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες να είναι άκρως επιτυχημένη.

Leave a Reply