Ολυμπιακός: Ο Τάκης Λεμονής αντικαταστάτης του Χάσι!

Ο πιστός… στρατιώτης του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση απομάκρυνσης του Αλβανού τεχνικού, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε στο κοινό πως ο “sir Takis” είναι ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή”.

Δείτε την ανακοίνωση

Προπονητής του Ολυμπιακού για 4η φορά!

Ο “sir Takis” στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη σεζόν, αλλά στο τέλος της αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του και να δοθούν τα ηνία της ομάδας στον Μπέσνικ Χάσι. Ο τελευταίος, οδήγησε μεν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League, αλλά στοίχημα πως τα τελευταία δείγματα γραφής ήταν απογοητευτικά. Έτσι, ο Λεμονής επιστρέφει στον πάγκο και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να την οδηγήσει στις επιτυχίες.

Ο Τάκης Λεμονής αναλαμβάνει για 4η φορά τις τύχες του Ολυμπιακού στην προπονητική του καριέρα και καλείται να βγάλει τους “Ερυθρόλευκους” από το τέλμα και την κρίση των τελευταίων ημερών.

Το προπονητικό τιμ του Λεμονή

Στην 4η θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Χρήστο Κόντη και ως δεύτερο τον Μιχάλη Καβαλιέρη. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Ντουρουντός, ενώ ο Μπογατσιώτης παραμένει στη θέση του ως γυμναστής αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στο τιμ περιλαμβάνεται και ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος αντικατέστησε τον Αλέκο Ράντο στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το βράδυ της Δευτέρας και τους ευχήθηκε να πετύχουν όλους τους στόχους τους, τονίζοντάς τους πως έχουν την ποιότητα να το κάνουν.

Ο Αλβανός τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και τόνισε πως δεν τους δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για να δείξουν όλοι μαζί – προπονητής και παίκτες – την αξία τους.

Κοντά στην απομάκρυνση και ο Μοντέστο

Τα πάνω – κάτω έφερε στον Ολυμπιακό η ήττα από την ΑΕΚ. Μετά την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή, οι “Ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και στην απομάκρυνση του Φρανσουά Μοντέστο από το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η εφημερίδα “ΦΩΣ”, μάλιστα, αναφέρει πως η λύση της συνεργασίας του Μοντέστο με τον Ολυμπιακό αναμένεται από στιγμή σε στιγμή και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εστεμπάν Καμπιάσο αναμένεται να επιστρέψει στους “Ερυθρόλευκους” και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Leave a Reply