Ολυμπιακός: Εκτός ο Εμενίκε με Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως οι “Ερυθρόλευκοι” πρέπει να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση. Ο κύριος Λεμονής για τον σαββατιάτικο αγώνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εμάνουελ Εμενίκε καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός ακολουθεί εδώ και μέρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο γίνεται στην Ιταλία.

Πέρα του Εμενίκε ο Λεμονής δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Ομάρ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά υπάρχει περίπτωση να προφυλαχτεί για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Από την άλλη ο Μποτία και ο Σεμπά συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Μπεν για τον οποίο στην αρχή υπήρχε μία μικρή αμφιβολία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά θα δώσει κανονικά το παρών και τέλος ο Οφόε ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε λόγω κούρασης. Το μοναδικό που περιμένει να διαπιστώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι Βούκοβιτς και Πάρντο καθώς είχαν αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες μέσα στην εβδομάδα.

Τα “έψαλε” στους ποδοσφαιριστές ο Λεμονής

Κατά την προπόνηση που έγινε την Τετάρτη ο τεχνικός της ομάδας έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του επειδή δεν είχαν την ένταση την οποία ο ίδιος ήθελε. Τους είπε σε έντονο τόνο ότι δεν θέλει να βλέπει καμία χαλαρότητα στην προπόνηση καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια για τους “Ερυθρόλευκους”. Τους είπε πως πρέπει να υπάρχει μεγάλη ένταση στην προπόνηση και να επικεντρωθούν πλήρως στην ομάδα.

Διάρρηξαν το σπίτι και του Καρσελά

Μετά τους Εμενίκε, Οφόε και Ομάρ θύμα κλοπής έπεσε και ο Καρσελά. Ο Καρσελά επέστρεψε στο σπίτι του, που βρίσκεται στην Βουλιαγμένη, και το είδε άνω κάτω. Οι διαρρήκτες πήραν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε, ενώ ο Καρσελά τόνισε πως όταν μπήκαν στο σπίτι του η οικογένειά του βρισκόταν μέσα σε αυτό. Το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε 400 μέτρα μακριά από το σπίτι αλλά ήταν ανοιγμένο και πεταμένο. Μετά από αυτό το γεγονός στην διοίκηση σκέφτονται να αναθέσουν σε ιδιωτική εταιρία την φύλαξη των σπιτιών που έχουν οι ξένοι της ομάδας.

Leave a Reply