Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή του Ολυμπιακού σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 95.000 ευρώ πρόστιμο.

Βάσει του σκεπτικού, η επιτροπή αποφάσισε να μειώσει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που είχε επιβληθεί αρχικά στους “Ερυθρόλευκους”, ενώ μείωσε και το πρόστιμο στις 95.000 από τις 150.000 που είχαν επιβληθεί στην πρώτη απόφαση.

Η Επιτροπή δέχτηκε πως υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια, αλλά τιμώρησε τον Ολυμπιακό μόνο για την απώθηση που υπήρξε εις βάρος του διαιτητή Παπαπέτρου.

Από εκεί και πέρα, οι “Ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με άλλη μία ακόμη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της συμπεριφοράς του Μοντέστο, ενώ ο Γάλλος τιμωρήθηκε με 15μηνη απαγόρευση εισόδων στους αγωνιστικούς χώρους και 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Διαβάστε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας της Super League για τη σεζόν 2016-17. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανέφερε στις δηλώσεις του πως οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει αυτό το στόχο και το βραβείο αυτό ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και όσους με ψήφισαν ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του πρωταθλήματος. Το βραβείο αυτό ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα βραβεία στο μέλλον. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, αφού αυτοί μου δίνουν μεγάλη βοήθεια για να πετύχω τους στόχους μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου”.

Δείτε τι βραβεία οι απέσπασαν οι ερυθρόλευκοι και τις δηλώσεις τους.

Τον Ιούνιο θα διεξαχθεί το “Summer Camp 2017” του Ολυμπιακού

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα λάβει χώρα το “Summer Camp 2017” του Ολυμπιακού. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη. Η έναρξή του θα γίνει τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου και η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή, στις 23 Ιουνίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το “Summer Camp 2017” και μέσω αυτής καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν της συμμετοχή τους. Σημειώνεται πως το “Summer Camp” διοργανώνεται για παιδιά από 5 έως 16 ετών και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα από όλο τον κόσμο. Το “Summer Camp” απευθύνεται και σε αγόρια και σε κορίτσια.

Στο “Summer Camp 2017” θα πραγματοποιηθούν και ειδικά σεμινάρια για την εκπαίδευση των παιδιών σε διάφορους τομείς πέραν του ποδοσφαίρου. Συν τοις άλλοις, θα υπάρξουν δώρα και πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Leave a Reply