Μία ανάσα από Μπουά ο Ολυμπιακός

Μία ανάσα από την πρώτη του καλοκαιρινή προσθήκη φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι “Ερυθρόλευκοι” πως είναι αγκαλιά με την απόκτηση του Κέβιν Μπουά.

Ο Μπουά τη σεζόν που διανύουμε αγωνιζόταν στη Βασιλεία. Ωστόσο το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Ελβετίας του κατέθεσε νέα πρόταση συνεργασίας, ο ίδιος την απέρριψε καθώς επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Πειραιωτών και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Βάση των δημοσιευμάτων, το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα.

Ένα από αυτό κάνουν λόγο ότι η ΦΙΦΑ έχει ζητήσει την επέκταση όλων των συμβολαίων που λήγουν μετά τις 30 Ιουνίου ώστε να μην υπάρξουν πρόωρες αποχωρήσεις παικτών πριν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ελβετός εξτρέμ θα μείνει  και τυπικά ελεύθερος προς τα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο ένα ακόμη σενάριο αναφέρει ότι κανείς δεν είναι σε θέση να υποχρεώσει τον Μπουά να παραμείνει στη Βασιλεία μέχρι στις 30 Ιουνίου όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αφού έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως οι “Ερυθρόλευκοι” από την πλευρά τους υπογραμμίζουν πως τα δημοσιεύματα απέχουν από την πραγματικότητα.

Πάντως πέραν του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται πως έχει εκδηλώσει και η Μπεσίκτας αλλά και η Νυρεμβέργη. Όμως οι “Κόκκινοι” έχουν το πάνω χέρι για την υπογραφή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα πιάσει λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά από περίπου πενήντα ημέρες βρέθηκαν στο Ρέντη. Χωρισμένοι σε γκρουπ υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ για τον κοροναϊό και σταδιακά θα μπούνε σε κανονικού ρυθμούς προπόνησης.

Βέβαια η προσέλευση των παικτών γίνεται σε διαφορετικές ώρες προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και ακολουθούνται κατά γράμμα οι οδηγίες της Υγειονομικής  Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού.

Leave a Reply