Εξελίξεις με δύο στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε σχετικά με το μέλλον δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Αχμέτ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ, οι οποίοι αγωνίζονται στους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Αχμέτ Χασάν ως γνωστόν ανήκει στην Μπράγκα. Ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μάρτινς, επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και μάλιστα έχει κάνει ειδική εισήγηση στη διοίκηση. Η διοίκηση από την πλευρά της αναμένεται να κάνει το χατίρι στον τεχνικό και σύντομα να ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα.

Στο συμβόλαιο του Χασάν υπάρχει οψιόν αγοράς που ανέρχεται περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Οι “Κόκκινοι” θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή του για να τον κρατήσει στο ρόστερ και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα προχωρημένες. Επίσης η ελληνική ομάδα έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και πλέον πρέπει να τα βρει με το σύλλογο της Πορτογαλίας. Το αργότερα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του και επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Επίσης, ο Μπρούνο Γκασπάρ αγωνίζεται στα μέρη μας με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Στο λιμάνι σκέφτονται να κρατήσουν τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό, χωρίς όμως να χρειαστεί να δαπανήσουν το συγκεκριμένο ποσό. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Σπόρτινγκ και προσπαθεί να ρίξει την τιμή του κάτω από το ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Γκασπάρ δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα για τη νέα χρονιά και η διοίκησή της φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της και να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μόνιμη παραμονή του στην Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό είναι αρκετά αισιόδοξοι .ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν και τους δύο παίκτες και δε θα χρειαστεί να βγούνε στην αγορά για την εύρεση των αντικαταστατών τους.

Οι υποθέσεις τους είναι αρκετά προχωρημένες και όπως όλα δείχνουν θα έχουν την ιδανική κατάληξη.

Leave a Reply