Εντείνεται η προσπάθεια στον Ολυμπιακό για την πρόσληψη προπονητή

Στον Ολυμπιακό εντείνουν τις προσπάθειές τους για την πρόσληψη του νέου προπονητή. Στη λίστα των “Ερυθρόλευκων” βρίσκονται πολλά ονόματα ξένων τεχνικών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία με κανέναν από αυτούς.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν ανθρώπους του Ολυμπιακού να επισκέπτονται την Ισπανία και να έχουν συζητήσεις με διάφορους τεχνικούς. Στα ονόματα που έγιναν γνωστά βρίσκονται αυτά των Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο της Αλαβές και Κίκε Σετιέν της Λας Πάλμας.

Μετά την τελευταία συνάντηση των διοικούντων, αποφασίστηκε οι προσπάθειες για την πρόσληψη του νέου τεχνικού να ενταθούν μετά τη Δευτέρα, ούτως ώστε να ξεκινήσει ο βασικός προγραμματισμός της νέας σεζόν. Στοίχημα πως ο χρόνος που περνάει για την ανέυρεση προπονητή δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες αναφέρεται στο ρεπορτάζ πως ο Γκραντ… έριξε γέφυρες στην πλευρά του Ολυμπιακού για νέες διαπραγματεύσεις, αλλά η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ.

Μειώθηκε η τιμωρία του Σεμπά

Ο Σεμπά είχε κλωτσήσει τον Αραούχο στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και η αρχική τιμωρία που του επιβλήθηκε από το αρμόδιο όργανο ήταν 3 αγωνιστικές εκτός δράσης.

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ συνεδρίασε για το συγκεκριμένο θέμα και τελικά μείωσε κατά μία αγωνιστική την ποινή του παίκτη των “Ερυθρόλευκων”. Έτσι, ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει κανονικά τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας την επόμενη σεζόν, αφού έχει εκτίσει ήδη την τιμωρία των δύο αγωνιστικών.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων ανέφερε τα παρακάτω:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμών 30/2017 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Sebastiao De Freitas Couto Junior, κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε/ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλούμενη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών”.

Η Άστον Βίλα θα αποφασίσει το μέλλον του Σισοκό

Ο Αλί Σισοκό είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φύγει από τον Ολυμπιακό αφού δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην Άστον Βίλα και η ομάδα της Αγγλίας είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Το πιθανότερο είναι ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος, αλλά μπορεί να πουληθεί αν βρει πρόταση στην αγορά.

Leave a Reply