Εκτός λίστας ο Πάρντο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Europa League και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει να δίνει μεγάλη προσοχή στη φυσική κατάσταση των παικτών του. Ο Φελίπε Πάρντο έμεινε εκτός της λίστας που έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που φυσικά προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης δε δούλεψε τη φυσική του κατάσταση στις διακοπές, πήρε κιλά, ενώ δεν είχε καλά αποτελέσματα και στα εργομετρικά τεστ.

Απέρριψε τον Σιμάο ο Ολυμπιακός

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ προτάθηκε στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αλλά οι “Ερυθρόλευκοι” τελικά προτίμησαν τον Ρομάο, τον οποίο και έφεραν στο Λιμάνι. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Λεβάντε, προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς οι υπεύθυνοι του τεχνικού τιμ αναζητούσαν έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Περισσότεροι από 1500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ελβετία

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Europa League από την Ελβετία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις στις 15 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το παιχνίδι η ελληνική ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση περισσοτέρων των 1500 φιλάθλων της, αφού εξασφάλισε 1590 εισιτήρια.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του, στην προσπάθειά του να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση.

Υποτιμητικές δηλώσεις του Ντουρμάζ για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και πλέον ανήκει στη γαλλική Τουλούζ. Σε συνέντευξη που έδωσε ανέφερε πως η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου καλή και ουσιαστικά δυσφήμησε το προϊόν.

Μεταξύ άλλων ο Ντουρμάζ ανέφερε πως στην Ελλάδα επικρατεί χάος σε όλα και αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που πήρε μεταγραφή στην Τουλούζ, χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ανέφερε πως όλοι οι ποδοσφαρικοί Σύλλογοι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά στον Ολυμπιακό υπήρχε μία διαφορετική διαχείριση των πληρωμών και έτσι οι παίκτες δεν είχαν αμφιβολίες και ανησυχίες για την καταβολή των χρημάτων τους.

Leave a Reply