Διεκόπη το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βάτενς διεκόπη στο 86ο λεπτό, καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε στο κεφάλι και για ένα μικρό χρονικό διάστημα όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.

Το σκορ βρίσκονταν στο 2-0 υπέρ των “Ερυθρόλευκων”, όταν σε μία ανύποπτη φάση ένας παίκτης της Βάτενς χτύπησε καταλάθος στο κεφάλι τον παίκτη του Ολυμπιακού που προσπάθησε να κάνει κεφαλιά “ψαράκι”. Όλοι στον αγωνιστικό χώρο πάγωσαν, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε στο χορτάρι, έχασε τις αισθήσεις του και έβγαζε αίμα από το στόμα (είχε χτυπήσει στα χείλια).

Τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων μπήκαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ρέτσος ανέκτησε τις αισθήσεις του και του τοποθετήθηκε κολάρο.

Όπως ήταν λογικό, το παιχνίδι διακόπηκε και πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Ευτυχώς, οι εξετάσεις που έκανε βγήκαν καθαρές και ο ίδιος επέστρεψε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.

Όσον αφορά το κομμάτι του αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη χάρις σε γκολ των Βέργου και Μεγαρίτη.

Δείτε ο βίντεο απο τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου.

Σπόντα του Μποκανί για Ολυμπιακό – Απάντηση Καραπαπά

Ο Μποκανί ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Το ρεπορτάζ ήθελε τον παίκτη να μην έχει περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η συμφωνία χάλασε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε στο οικονομικό σκέλος με την Ντιναμό Κιέβου (ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής).

Οι δηλώσεις του Μποκανί στοιχηματίζουμε πως προκάλεσαν αίσθηση στην Ελλάδα και έτσι ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, προχώρησε σε διάψευση των όσων δήλωσε ο Κογκολέζος επιθετικός.

Ο κ. Καραπαπάς έκανε μία ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και σε αυτή ανέφερε ξεκάθαρα πως όταν ο παίκτης φτάνει στις ιατρικές εξετάσεις, τότε έχει υπάρξει ήδη συμφωνία με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Αναλυτικό το post του κ. Καραπαπά:

Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Εμποκανί, να απλοποιήσουμε τα πράγματα: Σε τέτοιο επίπεδο Συλλόγων και παικτών, όταν περνάς από medical είναι ήδη τα πάντα συμφωνημένα μέχρι λεπτομέρειας. Οπότε, ούτε όρους έξτρα βάλαμε, ούτε τίποτα. Απλούστατα ο αθλητής κόπηκε στα ιατρικά”.

Leave a Reply