Διαφορά κλάσης!

Ο Ολυμπιακός στοίχημα πως δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανθρακικό, τον οποίο και κέρδισε με 4-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανείς και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό τους. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Πουλίδο, Πάρντο και Ερνάνι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο τελευταίος έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις του ματς.

Τρία γκολ σε 17 λεπτά

Ο “χορός” των γκολ στο “Καραϊσκάκης” άρχισε στο 26ο λεπτό, όταν ο Ερνάνι επιτέθηκε ωραία από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Πουλίδο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το 2-0 για τους “Ερυθρόλευκους” επετεύχθη στο 40ο λεπτό από τον Πάρντο, ενώ ο Ερνάνι σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει με κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Ερνάνι. Ο τελευταίος ήταν σε μεγάλα κέφια και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στις καθυστερήσεις του ματς.

Μάρκο Σίλβα: “Υποχρεωμένοι να παίζουμε καλά”

Ο Μάρκο Σίλβα ανέφερε μετά το τέλος του ματς πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να παίζουν καλά και να τιμούν τη φανέλα που φοράνε. Αυτό αποδείχτηκε και στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όπου η ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα και πήρε μία ευρεία και εύκολη νίκη.

Ο Πορτογάλος τόνισε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του θα πρέπει να αποδεικνύουν πάντα γιατί είναι πρωταθλητές και μέχρι στιγμής το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Την Τετάρτη ο αγώνας με τον Ηρακλή

Ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Οι “Ερυθρόλευκοι” θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να ανοίξουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της βαθμολογίας.

Leave a Reply