Αίσιο τέλος με Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο επέστρεψε στο σπίτι του και η περιπέτεια του έλαβε αίσιο τέλος. Ο μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής και η τύχη του αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής, διασώθηκε από την αστυνομία της χώρας, μετά από επιχείρηση που έγινε.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο ένας από τους έξι δράστες τραυματίστηκε, ενώ ελαφρώς τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο Πουλίδο, ο οποίος είχε ένα τραύμα στο χέρι.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού βρίσκονταν διαρκώς σε επικοινωνία με τους οικείους του παίκτη στην πατρίδα του και όπως ενημέρωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας:

Η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος. Είναι με την οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του”.

Τα αίτια της απαγωγής δεν έχουν διασαφηνιστεί ακόμη, αλλά τα δημοσιεύματα από το Μεξικό ήθελαν τους απαγωγείς να είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια του παίκτη και να είχαν ζητήσει λύτρα. Προς το παρόν, αυτό που προέχει πάντως είναι η υγεία του Πουλίδο, ο οποίος είναι σώος και αβλαβής και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η ιστορία του Άλαν Πουλίδο είχε συγκλονίσει όλους τους παίκτες, αλλά και όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τόσο οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της Ελλάδας, όσο και άνθρωποι της πολιτικής σκηνής της χώρας, έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στον Μεξικάνο και την οικογένειά του.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Τριετής συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μάρτινς

Από τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, ξεχωρίζει το δημοσίευμα από την Πορτογαλία που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τον Αντρέ Μάρτινς. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με την είδηση, ο Μάρκο Σίλβα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και αυτός ήταν που τον πρότεινε στην ελληνική ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το δημοσίευμα κάνει λόγο για την υπογραφή τριετές συμβολαίου του παίκτη με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και για το γεγονός πως ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Σπόρτινγκ.

Leave a Reply