Αίσιο τέλος δείχνει να έχει η υπόθεση Σα στον Ολυμπιακό

Ένα από τα θέματα που δείχνει να καίει περισσότερο τον Ολυμπιακό την δεδομένη χρονική στιγμή έχει να κάνει με την παραμονή ή την αποχώρηση του Ζοσέ Σα. Το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και από ότι όλα δείχνουν η παραμονή του στους “Ερυθρόλευκους” θα έχει αίσιο τέλος.

Από τις αρχές της εβδομάδας, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Πόρτο, στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, και χαρακτηρίζεται ως ο πιο σημαντικός. Εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένεται να υπάρξουν από μέρα σε μέρα, όμως όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την παραμονή του 26χρονου γκολκίπερ παραμένουν ανοιχτά.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Πόρτο διεξάγονται σε εξαιρετικό κλίμα και, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να καταβάλουν την ρήτρα για την αγορά του Σα στην πορτογαλική ομάδα. Η ρήτρα αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της η Πόρτο εφόσον πειστεί από τις αγωνιστικές επιδόσεις του Σα θα έχει την δυνατότητα να τον επαναγοράσει στο μέλλον με ένα ποσό λίγο κάτω από τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται μέχρι αυτές τις ώρες και θα στοιχημάτιζε κανείς πως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία. Βάση των τελευταίων εξελίξεων, η παραμονή του 26χρονου τερματοφύλακα θα έχει αίσιο τέλος και ο Σα το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Από την πλευρά της η Πόρτο φέρετε να ενημέρωσε τα Μέσα της Πορτογαλίας ότι ο Σα θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Στο εξωτερικό ο Γιαννιώτης

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Μπορεί η καριέρα του 26χρονου τερματοφύλακα στους “Ερυθρόλευκους” να ξεκίνησε ιδανικά, καθώς ο ίδιος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Γιαννιώτης αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Ήδη αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο ίδιος έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ομάδα από το Ισραήλ, και ο Ερυθρός Αστέρας, σύλλογος από την Σερβία.

Ο Γιαννιώτης φαίνεται πως έχει καταλήξει στην επόμενη ομάδα του και το μόνο που απομένει είναι αρχικά η λύση του συμβολαίου του και στην συνέχεια οι επίσημες ανακοινώσεις.

Leave a Reply