Έτοιμοι για το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό

Μπορεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος να μην είναι σίγουρη, αλλά στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι προπονήσεις με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή. Ο Πάουλο Μπέντο δουλεύει διαρκώς με τους παίκτες του και περιμένει την απόφαση της Επιτροπής για να δει αν τελικά η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Κοινοτικό διαβατήριο ο Καρντόσο

Ο Όσκαρ Καρντόσο απέκτησε τελικά πορτογαλικό διαβατήριο και αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για τον Ολυμπιακό, αφού θα απελευθερωθεί μία θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή στοιχηματίζουμε πως λύνει τα χέρια των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούν να κινηθούν και για την απόκτηση ενός μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή.

Όλα τα φώτα πάνω στον Μιλιβόγιεβιτς

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτό φυσικά αποδεικνύεται σε κάθε ματς, αφού ο Σέρβος είναι η “κολόνα” της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Οι εμφανίσεις του με του πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας του, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, τα οποία συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία του.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν μία ομάδα της Αγγλίας να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον παίκτη του Ολυμπιακού και να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση. Φυσικά, όλα αυτά προς το παρόν δεν έχουν εκφραστεί επίσημα και από την ελληνική ομάδα αναφέρουν πως όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Σέρβο χαφ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 10 εκ. ευρώ.

Κοντά στην έξοδο ο Σιόβας

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο και το τελευταίο διάστημα προπονείται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Σιόβα να έχει υποπέσει σε πολλά παραπτώματα και ουσιαστικά να αποτελεί ξένο σώμα στον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ και μοιάζει απίθανο να βρει ομάδα που θα του προσφέρει αυτό το ποσό χρημάτων. Η όλη κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Leave a Reply