Τελικός αιωνίων πράξη πρώτη

Τελείωσαν τα ψέματα! Επιτέλους η ώρα που όλοι οι μπασκετόφιλοι περιμένουν έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην πρώτη μάχη της σειράς των τελικών απόψε στις 19:30 στο Σ.Ε.Φ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και στοιχηματίζουμε πως όλα τα μάτια του φίλαθλου κοινού θα είναι στραμένα πάνω τους!

Ο Ολυμπιακός, έχοντας τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλει απλά να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας του και να ξεκινήσει τη σειρά με το δεξί. Απέναντι του ο άλλος μεγάλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναθηναϊκός. Ένα ζευγάρι που διασταυρώνει τα ξίφη του για 11 σερί χρόνια στους τελικούς της Basket League, με έπαθλο τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός απ’ την πλευρά του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το άγχος της πρεμιέρας που θα έχει ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός κατά το παρελθόν έχει καταφέρει αρκετές φορές να σπάσει την έδρα του αιωνίου αντιπάλου και να στεφθεί πρωταθλητής.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από μικροτραυματισμούς (Στρόμπερι Ολυμπιακός, Διαμαντίδης Παναθηναϊκός). Δεν γνωρίζουμε βέβαια σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης ,ψυχολογικά καθώς σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Ιωσήφ. Ένας παίκτης βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό στην επιθετική του γραμμή.

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός πράξη πρώτη λοιπόν! Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει την πρώτη μάχη του πολέμου! Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου; Στις 21:30 περίπου θα ξέρουμε!

Leave a Reply