Τέλος και επίσημα ο Φουστέρ

Ο Νταβίντ Φουστέρ, ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν όσο λίγοι στο “λιμάνι” και άφησαν το στίγμα τους στον Ολυμπιακό, αποτελεί πλέον παρελθόν. Η ελληνική ομάδα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού και αυτός βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Από την μεριά της ομάδας εκδόθηκε μία ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστούσαν τον παίκτη για την πολυετή προσφορά του και για το γεγονός πως αποτελούσε επί χρόνια έναν καλό “στρατιώτη”, την “ερυθρόλευκη” σημαία, ενώ τίμησε την ομάδα και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο τέλος του ευχήθηκαν επιτυχίες στην καριέρα του, αλλά και στη ζωή του.

Ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να μαζέψει τα πράγματά του, αλλά και για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη του Ολυμπιακού. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως σέβεται απόλυτα την απόφαση της ομάδας και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματά του για τον “θρύλο”. Όπως είπε μάλιστα, η αποχώρηση είναι πολύ δύσκολη για τον ίδιο και αυτό ισχύει γιατί τρέφει μεγάλη αγάπη για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο της, που επίσης του έχει δείξει μεγάλη αγάπη.

Αποχωρεί και ο Καμπιάσο

Μετά τον Νταβίντ Φουστέρ και ο Εστεμπάν Καμπιάσο δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως δημοσιεύτηκε σε ελληνική αθλητική εφημερίδα, η ομάδα δε θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του παίκτη και έτσι ο ίδιος θα μείνει ελεύθερος για να επιλέξει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση αποχώρησης του Καμπιάσο μοιάζει να ήρθε από τον ίδιο τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θέλει να στηριχτεί σε πιο μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Δανεικός στο Βέλγιο ο Κολοβός

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, ο Δημήτρης Κολοβός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και στη Μαλίν. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τη βελγική ομάδα για το δανεισμό του παίκτη και αυτός θα ισχύσει μόνο για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναμένεται να υπάρξει και ανανέωση του συμβολαίου του Κολοβού, αφού πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του και ο μοναδικός λόγος που τον παραχωρούν δανεικό είναι για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Leave a Reply