Στον Πέδρο Μάρτινς καταλήγει ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μάρτινς θα είναι – όπως όλα δείχνουν – ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής της Γκιμαράες φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας και το μοναδικό… αγκάθι που υπάρχει είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Πορτογαλίας.

Η Γκιμαράες πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας υπό τις οδηγίες του Μάρτινς και ο ίδιος προσέλκυσε τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να τον προσλάβει για να οδηγήσει του πρωταθλητές Ελλάδας την επόμενη σεζόν.

Ο Μάρτινς, εκτός από την Γκιμαράες, την οποία και οδήγησε στην 4η θέση του φετινού πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, έχει εργαστεί επίσης στη Μαρίτιμο και τη Ρίο Άβε. Ο ίδιος είναι 46 ετών και είναι δεμένος με συμβόλαιο με την ομάδα του. Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό αναζητούν μία φόρμουλα αποδέσμευσής του.

Από την πλευρά της Γκιμαράες παρουσιάζονται ανένδοτοι στο να αφήσουν ελεύθερο τον Πέδρο Μάρτινς χωρίς την καταβολή χρηματικού ποσού. Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις θα έχουν καλή έκβαση.

Όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού στον Πορτογάλο προπονητή, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να του έχουν προτείνει κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάσουν στις 700.000 ευρώ το χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γκιμαράες ο Μάρτινς αμείβεται με 180.000 ευρώ ετησίως.

Τιμωρία 3 αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό

Με κλείσιμο της έδρας του για 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.

Το αρμόδιο όργανο έκανε γνωστή την απόφασή του την προηγούμενη Τετάρτη και σε αυτή φαίνεται πως αποδέχεται πως υπήρξε ήπια σωματική βία, η οποία όμως δεν απέφερε τραυματισμούς και δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού θεωρούν υπερβολική τη συγκεκριμένη ποινή και θα κάνουν έφεση κατά της απόφασης.

Για την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός κουβαλάει ήδη τιμωρία της έδρας του για 2 αγωνιστικές (μία από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και μία από την τιμωρία του Μοντέστο για τη συμπεριφορά του στον δεύτερο ημιτελικό με την Ένωση) και αυτό σημαίνει πως, αν παραμείνει η ποινή, ο Ολυμπιακός δε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του για τα πρώτα 5 εντός έδρας ματς στις ελληνικές διοργανώσεις.

Leave a Reply