Περιμένει τον Μπενσαρκί ο Ολυμπιακός

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς συνεχίζεται και ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μάρτινς, έχει εισηγηθεί την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης. Η διοίκηση αναμένεται να κάνει το χατίρι στον Πορτογάλο τεχνικό και ήδη εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρονται οι “Ερυθρόλευκοι” και θα κάνουν επίσημη κρούση για την απόκτησή του είναι ο Ασράφ Μπενσαρκί. Πρόκειται για έναν 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατάγεται από το Μαρόκο και εκτός από τα άκρα της επίθεσης έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στην κορυφή αυτής.

Ο Μπενσαρκί τη σεζόν που διανύουμε αγωνίζεται στη Ζάμαλεκ με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Ωστόσο, ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει και βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Οι Πειραιώτες τον έχουν προσεγγίσει προκειμένου να μάθουν τα θέλω του αλλά και το ποσό που θα χρειαστεί ώστε να αποκτηθεί.

Ο Μαροκινός εξτρέμ τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Κάιρο της Αιγύπτου όπου και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ. Στη συνάντηση που θα γίνει, ο 25χρονος άσος θα εκφράσει εκ νέου την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο και θα ζητήσει να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις για την παραχώρησή του.

Ωστόσο, η Ζάμαλεκ κάθε μέρα αλλάζει και την τιμή του. Αρχικά φέρεται πως ζητούσε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Στη συνέχεια το ποσό αυτό διπλασιάστηκε, καθώς το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει αυξηθεί.

Πέραν του Ολυμπιακού, σύλλογοι από την Τουρκία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και σύντομα θα καταθέσουν επίσημη πρόταση. Όμως ο Μπενσαρκί σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται κολακευμένος από την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και βάσει αυτών μετράει αντίστροφα προκειμένου οι συνθήκες που αφορούν τον κοροναϊό να του επιτρέψουν να μεταβεί στο Κάιρο όπου και θα αναφερθεί για την προσέγγιση της ελληνικής ομάδας.

Στη συνάντηση θα ξεκαθαριστεί το μέλλον του και ο Μαροκινός θα κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όμως πολλά θα κριθούν από τις οικονομικές βλέψεις της Ζάμαλεκ.

Οι “Κόκκινοι” θα περιμένουν τις τελικές εξελίξεις και επικρατεί αισιοδοξία ότι στο τέλος θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν.

Leave a Reply