Παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Καμπιάσο

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα είναι και για την επόμενη σεζόν το “Λιμάνι”, αφού η φυγή του Μάρκο Σίλβα και η έλευση του Βίκτορ Σάντσεθ, έφερε αλλαγή στα δεδομένα. Ο Αργεντινός μέσος επιθυμούσε την παραμονή του στον Ολυμπιακό και τελικά η επιθυμία του έγινε πράξη, παρά το γεγονός πως φάνταζε πολύ δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του Καμπιάσο θα έχει μειωμένες αποδοχές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία που βοήθησε στην παραμονή του στους “Ερυθρόλευκους”.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού και Αλεσαντρίνι

Το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρομέν Αλεσαντρίνι συνεχίζεται και οι ειδήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι συνεχείς. Πριν λίγες ημέρες η ελληνική ομάδα φέρονταν να προσπαθούσε να αποκτήσει ως δανεικό τον παίκτη, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μαρσέιγ.

Η πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να είναι κοντά στα 4 εκ. ευρώ και από την μεριά της ελληνικής ομάδας θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Μασσαλίας. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει επέλθει συμφωνία, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή να προκύψει σε λίγες ώρες.

Ξανά στον ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας

Όπως ήρθε, έτσι έφυγε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο παίκτης των “Ερυθρόλευκων” δόθηκε ξανά δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, αφού η κυπριακή ομάδα τον ενέταξε πάλι στον δυναμικό της και για την επόμενη σεζόν.

Εκτοξεύονται οι πωλήσεις των διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζουν να αποτελούν μαγικά χαρτάκια. Οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις έχουν ξεπεράσει τις 14.000 και στοιχηματίζουμε πως θα σημειωθεί άλλο ένα ρεκόρ.

Leave a Reply