Παρέμεινε η αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό

Την Δευτέρα 26 Μαρτίου εκδικάστηκε η έφεση, την οποία είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι “Ερυθρόλευκοι” είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό τους πίνακα και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με ανακοίνωσή της δεν έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών.

Μετά την τελική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, στον Ολυμπιακό στοίχημα ότι είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να δικαιωθούν. Οι “Ερυθρόλευκοι” θα σταθούν στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που τον είχαν τιμωρήσει για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα, και ευελπιστούν ότι και αυτοί θα πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Δύσκολα ανανεώνει ο Μποτία

Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μποτία με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μποτία δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους “Ερυθρολεύκους”, καθώς μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση μεταξύ τους.

Ο Μποτία μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 και μάλιστα τα τελευταία χρόνια αποτελούσε έναν από τους αρχηγούς της ομάδας. Ο 29χρονος αμυντικός, από τότε που αγωνίζεται για τους Πειραιώτες, έχει μετρήσει συνολικά 60 εμφανίσεις και έχει πετύχει οχτώ τέρματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαλλική Σεν Ετιέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ισπανό αμυντικό και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεσή του. Ο Γαλλικός σύλλογος βρίσκεται στην αναζήτηση αμυντικού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Μποτία να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική της λίστα. Από την στιγμή δε, που όπως όλα δείχνουν, ο Μποτία το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, θεωρείται σίγουρο ότι η Σεντ Ετιέν θα του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως εξελίξεις στο θέμα ανανέωσης ή όχι του Μποτία θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Leave a Reply