Ολυμπιακός: Κέρδισαν τους Νέους οι “μεγάλοι”

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα οικογενειακό δίτερμα είχε ο τεχνικός των “Ερυθρολεύκων”, Τάκης Λεμονής, επειδή δεν υπήρχε αγωνιστική δράση λόγω εθνικής αυτή την εβδομάδα. Ο Λεμονής ήθελε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται μερικοί από τους παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έτσι στο δίτερμα που έγινε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου οι “μεγάλοι” κέρδισαν του Νέους με 4-2. Δύο τέρματα σημείωσε ο Ζιλέ και από ένα οι Καρσελά και Κούτρης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στοιχηματίζουμε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία που είχαν οι Καρσελά και Ζιλέ και αναμένεται να τους δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Σκέφτεται να αλλάξει την επιθετική τριάδα

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να προβεί σε αλλαγές όσον αφορά την επίθεση. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στα άκρα τους Σεμπά και Μπεν και στην κορυφή τον Ανσαριφάντ. Ο Σεμπά έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε στο γόνατό του και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή των “Ερυθρολεύκων”. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπεν που πλέον είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι αναμένεται να βρεθούν και οι δύο στην αρχική ενδεκάδα στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού μετά την διακοπή.

Κοντά στην ανανέωση Μπεν και Μποτία

Κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων τους βρίσκονται οι Μπεν και Μποτία. Όσον αφορά στο συμβόλαιο του Μπεν οι συζητήσεις βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο με τον μάνατζερ του παίκτη να έχει βρει σημείο επαφής με την διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία θα του προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο. Ενδιαφέρον για τον Μπεν ωστόσο έχει δείξει ο Ερυθρός Αστέρας.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Μποτία υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη και της διοίκησης. Ο μάνατζερ του Μποτία φαίνεται να ζητάει τριετές συμβόλαιο με τις απολαβές του παίκτη να κυμαίνονται στο 1.000.000 ευρώ τον χρόνο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού πιστεύει πως είναι αρκετά τα λεφτά που αξιώνει ο μάνατζερ του παίκτη ωστόσο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σε νέα συνάντηση που θα γίνει.

 

Leave a Reply