Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Ισπανία για Γκαρσία

Αρκετές ομάδες από την Ισπανία έχουν εκφράσει, το τελευταίο διάστημα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, αυτές είναι οι Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ και Θέλτα.

Ο Όσκαρ Γκαρσία ανέλαβε τα ηνία των “Ερυθρολεύκων” στις 5 Ιανουαρίου 2018, έπειτα από την αποχώρηση του πρώην προπονητή των Πειραιωτών, Τάκη Λεμονή. Ωστόσο, το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας στοιχηματίζουμε πως δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και θεωρεί πως ο κύριος Γκαρσία φέρει μερίδιο ευθύνης. Ακόμη, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ματς και στην μεταφορά του κυρίου Γκαρσία στο νοσοκομείο, ο Ισπανός τεχνικός δεν περνάει και τις καλύτερές του ημέρες στην χώρα μας.

Τις τελευταίες ημέρες, τόσο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και οι ποδοσφαιριστές αυτής είχαν ρεπό. Για τον λόγο αυτό, ο κύριος Γκαρσία ταξίδεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία, προκειμένου να δει την οικογένειά του. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής δεν μετέβη μόνο για αυτόν τον λόγο στην πατρίδα του. Στην Ιβηρική χερσόνησο, ο κύριος Γκαρσία φαίνεται πως είχε επαφές με τρεις ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται να του δώσουν τα ηνία. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού έχει εκδηλώσει η Εσπανιόλ, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή. Πριν λίγες ημέρες, ενδιαφέρον για τον κύριο Γκαρσία είχε εκδηλώσει η Σοσιεδάδ και πλέον η Θέλτα έχει προστεθεί στους μνηστήρες για την απόκτηση του Ισπανού προπονητή.

Ο κύριος Γκαρσία έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο. Τις τελικές αποφάσεις για τον Ισπανό τεχνικό αναμένεται να πάρει η διοίκηση της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, σε περίπτωση αποχώρησης του κυρίου Γκαρσία από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στον Ολυμπιακό εξετάζουν ήδη αρκετούς προπονητές για να τον αντικαταστήσουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν στην κορυφή της λίστας, τον Σέρβο τεχνικό, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτή τη στιγμή, ο κύριος Μιλόγεβιτς είναι στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Leave a Reply