Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Μάρτινς ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό όπως και σε κάθε άλλη ομάδα έχει διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός που πλήττει τον κόσμο. Αυτό έχει ως λογική συνέπεια, οι “Ερυθρόλευκοι” να μην έχουν κάποια αγωνιστική υποχρέωση και να παραμένουν στα σπίτια τους ώστε να προφυλαχθούν.

Ωστόσο οι άνθρωποι των Πειραιωτών κοιτάζουν και την επόμενη ημέρα της ομάδας. Ένα από τα θέματα που θα τεθεί άμεσα επί τάπητος έχει να κάνει με την παραμονή του προπονητή Πέδρο Μάρτινς.

Το συμβόλαιο του Μάρτινς εκπνέει στο τέλος της σεζόν και επιθυμία όλων είναι η ανανέωση της συνεργασίας του. Ο 49χρονος κόουτς στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας έχει κερδίσει με τη δουλειά του και το έργο του την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.

Ωστόσο οι “Κόκκινοι” δεν έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί του σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στην ομάδα. Ο κύριος Μάρτινς από την πλευρά του έχει δεχθεί στο παρελθόν κρούσεις από ομάδες κυρίως της Σαουδικής Αραβίας.

Όμως τις έχει αρνηθεί, αφού έχει μόνο στο μυαλό του τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα αλλά και την εξαιρετική της πορεία, οι μετοχές του Μάρτινς στοίχημα έχουν εκτοξευτεί και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό αρκετές ομάδες τόσο από την Αγγλία όσο και από την Πορτογαλία παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τον έχουν βάλει για τα καλά στο ραντάρ τους.

Ο Μάρτινς έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις καταστάσεις που βιώνει στην ομάδα και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο ελληνικός σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του.

Οι Πειραιώτες τις επόμενες ημέρες θα έχουν μία πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους του 49χρονου τεχνικού και μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να τις αναλάβει ο ίδιος.

Αυτή τη στιγμή, ο στρατηγός της ομάδας καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια της σεζόν, αν τελικά γίνει επανέναρξη κάθε αθλητικής δραστηριότητας, όμως οι επόμενοι μήνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για το μέλλον της συνεργασίας του με τους “Κόκκινους”.

Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ίβηρας προπονητής έχει ως στόχο να μείνει και άλλα χρόνια στην Ελλάδα και να αποδεχθεί την πρόταση που θα του κατατεθεί.

Leave a Reply