Νέο ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας για τον Ολυμπιακό

Σε νέο ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας έφτασε φέτος ο Ολυμπιακός, αφού οι φίλαθλοι της ομάδας έσπασαν το ρεκόρ που είχε σημειωθεί τη σεζόν 2015-16 (σ.σ. 21.171 εισιτήρια).

Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσαν πως έχουν διατεθεί ήδη 21.500 εισιτήρια διαρκείας και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, αφού υπάρχουν ακόμη ορισμένες κενές θέσεις. Πάντως, τα εισιτήρια διαρκείας δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις 22.000, αφού ο αριθμός αυτός είναι ο μέγιστος που μπορεί να διατεθεί (παίζει ρόλο η χωρητικότητα του γηπέδου).

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσαν τον κόσμο πως υπάρχουν ακόμη εισιτήρια διαρκείας για τις Θύρες “33” και “VVIP”. Τα πρώτα στοιχίζουν 760 ευρώ, ενώ τα δεύτερα είναι τα ακριβά και η τιμή τους ανέρχεται στα 2350 ευρώ.

Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια, για την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η ανανέωση της ετήσιας κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, η οποία στοιχίζει 50 ευρώ.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ

Την πρώτη αγωνιστική του Champions League, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και από την ΠΑΕ ενημέρωσαν το κοινό πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση που εκδόθηκε, το φθηνότερο εισιτήριο στοιχίζει 30 ευρώ, ενώ το ακριβότερο είναι στην τιμή των 325 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους και για τους τρόπους παραλαβής των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι:

  1. Με τη λειτουργία Print@home
  2. Από τα αυτόματα εκδοτήρια που βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας (έξω από τη Θύρα “17”)
  3. Με την εφαρμογή Ticket Mobile

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον αγώνα, πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ που πηγαίνει εξ’ ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και καταβάλλεται εφάπαξ μία φορά το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν την απαραίτητη κάρτα φιλάθλου και τα χρήματά τους θα δοθούν για τη στήριξη όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

Leave a Reply