Μπερντ Σούστερ: Το νέο όνομα για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, τα ονόματα που ακούγονται είναι πάρα πολλά και προκαλούν εντύπωση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα διατηρήσει τα σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά ονόματα ξένων τεχνικών, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Ο Γκραντ είχε τον Ολυμπιακό στο… περίμενε, και έτσι βγήκε από το κάδρο, ενώ ο Γκαλτιέ φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση των “Ερυθρόλευκων”.

Το όνομα του Μπερντ Σούστερ είναι το τελευταίο που έπεσε στο τραπέζι των… προτάσεων. Ο Γερμανός τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική, αφού έχει εργαστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Σούστερ ήταν πολύ κοντά στο αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας, αλλά τελικά ο… γάμος δεν έγινε ποτέ. Τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η ισπανική Μάλαγα, από την οποία έφυγε το 2014.

Στον Ολυμπιακό έχουν στη λίστα τους τον Γερμανό τεχνικό, αλλά είναι διατεθειμένοι να εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις πριν καταλήξουν σε αυτόν.

Ο Ολυμπιακός αναζητά ταλέντα στην αγορά της Γαλλίας

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα για παίκτες – ταλέντα, παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η έλευση του νέου προπονητή.

Το σκάουτινγκ των “Ερυθρόλευκων” έχει επικεντρωθεί στην αγορά της Γαλλίας και έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Καραμό, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός επιθετικός στην Καέν. Ο άλλος είναι ο Καμπό της Λοριάν. Ο τελευταίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Η Λεγκανιές θέλει να κρατήσει τον Σιόβα

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λεγκανιές στο πρωτάθλημα της La Liga. Η ισπανική ομάδα θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Έλληνα στόπερ, αλλά θέλει να το πράξει με λιγότερα χρήματα από το ποσό που αναγράφεται στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης 4 εκ. ευρώ, αλλά οι άνθρωποι της Λεγκανιές προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Leave a Reply