Μικρές αλλαγές έφερε το Διοικητικό Συμβούλιο στον Ολυμπιακό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός διεξήχθη τη Δευτέρα, 22/6/2015, και όπως αναμενόταν οι αλλαγές δεν ήταν πολλές! Το “παρών” στη συνεδρίαση έδωσαν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ εκεί ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος πήγε στην αίθουσα μαζί με τον τωρινό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έπεσε στο θέμα του προπονητή, αφού παραμένει ανοιχτό. Φυσικά, το όνομα του Μάρκο Σίλβα εξακολουθεί να είναι το πρώτο και σημαντικότερο για τον σύλλογο, αφού η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Πορτογάλο. Το “αγκάθι” στην υπόθεση παραμένει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού ο Σίλβα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα μεταγραφικά θέματα, τα οποία αναμένεται να “τρέξουν” άμεσα, μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, οι εξελίξεις όσον αφορά την “εγκληματική οργάνωση” στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν άλλαξαν την κεφαλή του Ολυμπιακού! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει κανονικά στη θέση του Προέδρου της ομάδας και θα συνεχίσει να διοικεί τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουντούρης θα είναι ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ θα είναι και υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας όλα τα μέλη δήλωσαν πως θα συνεχίσουν ενωμένοι το έργο τους και θα συνεχίσουν να διατηρούν τον Ολυμπιακό ισχυρό σε όλα τα επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, τα στοιχήματα για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μάρκο Σίλβα, αλλά η καθυστέρηση που υπάρχει μπορεί να αλλάξει τα πλάνα τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων και στις Ίντερ και Ουντινέζε, αποτελεί την εναλλακτική λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Σίλβα. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον εν λόγω προπονητή για διετές συμβόλαιο με απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Leave a Reply