Κοιτάζει Πλατσέτα ο Ολυμπιακός

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Ολυμπιακό. Βέβαια η άφιξη του κοροναϊού έχει επηρεάσει σοβαρά το χώρο του ποδοσφαίρου και κανείς δε ξέρει με σιγουριά πως θα κινηθούν οι ομάδες.

Πριν λίγες ημέρες ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο έκανε την εμφάνισή του για τους “Ερυθρόλευκους”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες φαίνεται πως εξετάζουν και κοιτούν τον Πρέμισλαβ Πλατσέτα.

Ο Πρέμισλαβ Πλατσέτα είναι 22 ετών και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης. Ωστόσο έχει παίζει τόσο ως μπακ όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Τη χρονιά που διανύουμε φοράει τη φανέλα της Σλασκ Βρότσλαβ, ομάδα από την πατρίδα του, με την οποία έχει πάρει μέρος σε 25 αναμετρήσεις, έχει σημειώσει τρία τέρματα και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις βρέθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πολωνικού πρωταθλήματος και αρκετές ομάδες ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του, μιας και πληροί όλα τα χαρακτηριστικά και βάσει των δημοσιευμάτων σύντομα θα περάσει την πόρτα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Οι “Κόκκινοι” φαίνεται πως τον έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα και μάλιστα έχουν κάνει κίνηση για την μεταγραφή του. Δημοσιεύματα από την Πολωνία έκαναν λόγο ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο δεν έγινε δεκτή.

Πάντως οι “Ερυθρόλευκοι” δε δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Το δεδομένο είναι ότι ο Πλατσέτα δε θα παραμείνει στη Σλασκ και τη νέα χρονιά και βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, μιας και οι Πειραιώτες επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η ελληνική ομάδα έχει ρίξει ήδη τα πλοκάμια της στην αγορά της Πολωνίας και την μεταγραφή του έχει αναλάβει ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανσουά Μοντέστο.

Leave a Reply