Αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή για το φόβο επεισοδίων

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τα οποία οδήγησαν και στη διακοπή του αγώνα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή.

Στην πολιτεία στοίχημα πως τα έχουν χαμένα, καθώς την Πέμπτη αποφάσισαν την επ’ αόριστον διακοπή του Κυπέλλου, ενώ αργότερα ανέβαλλαν και έναν αγώνα πρωταθλήματος, δείχνοντας πως δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν τους χούλιγκαν που κάνουν κακό στο άθλημα.

Από την πλευρά της Διοίκησης του Ολυμπιακού προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αλλά οι εξελίξεις είναι πολλές και δύσκολα μπορούν να τις αφήσουν να περάσουν έτσι.

Η ομάδα πέτυχε την ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού υπήρξε είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να συνεχίσουν τον αγώνα, ώστε να λήξει κανονικά, αλλά δεν τους επετράπη.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” Μάρκο Σίλβα, ανέφερε σε συνέντευξή του πως η διακοπή του Κυπέλλου δε θα ωφελήσει σε τίποτα, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το ποτήρι με νερό που δέχτηκε στο κεφάλι στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πορτογάλος ανάφερε πως αυτά τα γεγονότα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και πως ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μεταφέρει την ένταση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Μετά τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο Ολυμπιακός εξέδωσε μία ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήταν γελοίες και εμπρηστικές. Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση τονίζονταν πως αντί ο τελευταίος να καταδικάσει τα επεισόδια, αυτός έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Leave a Reply